برگزاری آزمون کتبی پنجمین طرح رمضان، بهار قرآن با تفسیر سوره مبارکه حجرات در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، به همت کانون قرآن و عترت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، آزمون کتبی پنجمین دوره طرح قرآنی فرهنگی رمضان (بهار قرآن) ترجمه و تفسیر سوره مبارکه حجرات ویژه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در دانشکده کشاورزی برگزار شد.

دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در حاشیه بازدید از این آزمون گفت:« سوره مبارکه حجرات یکی از سوره های پر محتوا قرآن مجید است که به موضوع های مهم اخلاقی و اجتماعی که انسان ها می بایست در زندگی خود مد نظر و به آن عمل نماید تأکید دارد و برای آشنایی بیشتر با کلام وحی باید در آیات این سوره نورانی بیشتر تدبر و تامل کرد.»

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد اراک گفت :«در این طرح قرآنی بیش از 230 نفر از نفر از استادان و کارکنان دانشگاه با یکدیگر به رقابت پرداختند که نتایج آزمون حداکثر تا 10 روز آینده اعلام و به نفراتی که 60% امتیاز آزمون را کسب نمایند 32 ساعت گواهی آشنایی با تفسیر سوره حجرات اعطاءمی گردد. و همچنین از نفرات برتر اول تا سوم به تفکیک استادان و کارکنان با اهداء لوح و جوایز نقدی تقدیر به عمل خواهد آمد.»

وی هدف از برگزاری چنین کارگاه آموزشی را ارتقاء و بالا بردن سطح بصیرت و معرفت دینی دانشگاهیان عنوان کرد.

این طرح قرآنی در قالب کارگاه و کلاس آموزشی در ایام ماه مبارک رمضان توسط حجت الاسلام والمسلمین مجید حیدری معاونت محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی در مسجد صاحب الزمان(عج) شهرک دانشگاهی برگزار و شرکت کنندگان با ترجمه، مفاهیم، نکات و پیام های سوره مبارکه حجرات آشنا شدند.

چهارشنبه 23 تير 1395  16:49

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 29 آبان 1396  14:29:55