برگزاری « ویژه برنامه محفل قرآنی ترنم بندگی » در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت میلاد با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام ویژه برنامه محفل قرآنی ترنم بندگی به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه و باهمکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد و با حضور اعضای هیأت رییسه و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی امیرکبیر واحد اراک برگزارشد.

بنا بر این گزارش،  دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی واحد اراک درحاشیه برگزاری این برنامه درگفتگو با خبرنگار آنا توجه به قرآن و سبک زندگانی امامان معصوم برای الگو پذیری استادان، کارکنان و دانشجویان مهم و حیاتی ارزیابی کرد.»

وی گفت :« سالروز میلاد ائمه معصومین بهترین و مناسبترین راه برای ترویج فرهنگ قرآنی و نهادینه کردن ارزش های اخلاقی و سبک زندگی اسلامی در بین قشر دانشگاهی و مشتاقان علم و دانش است.»

درادامه، مراسم بامولودی خوانی و اجرای سید جواد رفیعی مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ودر مدح و میمنت تولد امام حسن مجتبی علیه السلام وتلاوت دلنشین قاری برتر استان مرکزی و کشور مجید جدیدی همراه بود.

چهارشنبه 2 تير 1395  17:17

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 1 مهر 1396  11:10:29