همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک همایش ملی صلح و گفت و گو در اندیشه حضرت امام خمینی (ره) به همت معاونت دانشجویی وفرهنگی وهمکاری اداره کل روابط عمومی واحد اراک  با حضور حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه دراستان مرکزی وامام جمعه شهر اراک ،دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاد اسلامی  استان مرکزی،اسماعیل تاج آباد رییس شورای شهر اراک،شهریار فولادوند مدیرکل آموزش وپرورش استان مرکزی ،رؤسا ومسولان واحد ها ومراکز آموزشی استان مرکزی،استادان،کارکنان ودانشجویان در تالار امیر کبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

در ابتدا همایش دکترشاهرخ حکمت دبیر همایش ملی صلح و گفت و گو در اندیشه حضرت امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک هم در این همایش گفت: «مردم محوری از اصول اندیشه امام راحل بود و همواره بر این مهم تاکید می کرد.

شاهرخ حکمت افزود: آسایش و آرامش امروز جامعه مرهون زحمات و تلاش های امام راحل و رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب است و همه باید قدردان این زحمات باشند.»

وی بیان کرد: «کارهای علمی و شکل گیری کمیته های همایش ملی صلح و گفت و گو در اندیشه حضرت امام خمینی (ره) از بهمن ماه سال 94 آغاز شد و ارائه مقاله ها به این همایش تا اردیبشهت ماه امسال ادامه داشت.»
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ادامه داد: «در مرحله اول 71 اثر از استان های سیستان و بلوچستان، قم، لرستان، خراسان رضوی، همدان، مرکزی، ایلام، خوزستان و اصفهان به دبیرخانه این همایش ارسال شد که35  اثر پذیرفته شد.»

حکمت اظهار کرد: «در مرحله دوم نیز پس از داوری آثار، شش اثر به عنوان برترین مقاله های این همایش ملی انتخاب شد و 29 اثر نیز به صورت پوستر درآمده است.»

همایش ملی صلح و گفت و گو بر اساس اقلیم و شرایط هر استان با موضوعات مختلف در سراسر کشور آغاز شده و تا نیمه اول خردادماه به اتمام می رسد.

دکتر علیرضا نظام آبادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ورییس همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) گفت: «امام خمینی (ره) اندیشمند برجسته جهانی است که در در زنجیره نوابغ و متفکران و عالمان استان مرکزی به عنوان مهد مفاخر ایران می درخشد.»

رییس همایش ملی افزود:« امام راحل در شرایطی که ظلم ستمشاهی مردم را به ستوه آورده بود با جسارت انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی رساند و تیز هوشی و داریت ویژه ای در این خصوص داشتند.»

وی بیان کرد: «این شخصیت بزرگ در راستای شکل گیری و حمایت از تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی نیز زحمات زیادی کشیدند و امروز شاهد هستیم که تفکر عمیق ایشان به بار نشسته و حمایت هایی که در این خصوص انجام گرفته به کانون تولید علم و پرورش نیروهای کارآمد تبدیل شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی اراک رتبه 57 را در کل دانشگاه های کشور، و رتبه ششم را در دانشگاه های آزاد اسلامی کشور داراست و به عنوان بزرگترین دانشگاه غرب کشور در حلقه علمی و آموزش عالی نقش آفرینی می کند.»

درادامه نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در این همایش ملی گفت: «مقوله صلح، گفتمان سازش و تعاریف و سطوح روابط حسنه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید این مهم با جدیت دنبال شود.»

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی افزود: «عملکرد متهاجرانه آل سعود و داعش عامل بسیاری از مشکلات و برچسب های ناروایی است که این روزها به ساحت مقدس اسلام زده می شود.»

وی گفت: «رفتارهای آل سعود شرایطی ایجاد کرده که اسلام ناب محمدی که دین دوستی، اخوت، ایمان و حکمت است با چهره خشن معرفی شود و این جفا به این ین مترقی است.»

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد:«امام راحا پایه گذار الگوی حکومتداری دینی است که توانسته در عصر حاضر مدافع اسلام ناب محمدی (ص) است و همه وظیفه دارند با تمام قدرت از آرمان های امام راحل، رهبر معظم انقلاب، شهدا و ارزش های اسلامی دفاع کنند و مراقب توطئه های دشمنان باشند.»

آیت الله دری نجف آبادی اراک ادامه داد:« حفظ و تقویت وحدت ملی با پیوست های اسلامی و انقلابی از اصول اندیشه امام راحل است و در شرایط کنونی که در داخل کشور برخی جریان های خفته برای مشکل آفرینی وجود دارند، باید بصیرت و هوشیاری در مراقبت از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی تلاش دو چندان کرد.»

وی عنوان کرد: «متاسفاه گروهک های تروریستی مثل داعش جنایتکار امروز به نام اسلام و با رویه بنی امیه وار، جنایت می کنند و قصد دارند چهره دین مبین اسلام را خشونت بار جلوه دهند.»

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد:«امیر المومنین (ع) وجود خود را برای هدایت دیگران می خواست و امام راحل نیز در سایه پیروی از پیشوای نخست شیعیان، همه وجود خود را برای مردم گذاشت و سراسر وجودشان عشق به خدمت و روشنگری دینی برای استقرار صلح، آرامش و دانامحوری در جامعه بود.»

آیت الله دری نجف آبادی اظهار کرد: «آثار و اندیشه های امام راحل گنجینه ارزشمندی است که بیش از پیش به جامعه به ویژه قشر جوان شناسانده شود و رویه ها و تفکرات ناب این متفکر قرن بیستم باید در رفتار و امور نهادینه شود.
وی گفت: امام راحل در راستای وحدت ملی کشور و وحدت امت اسلامی زحمات بسیاری زیادی کشیدند و این شخصیت بزرگ به اقیلت های مذهبی نیز توجه و نگاه ویژه داشتند چرا که معتقد بودند ادیان الهی همه برحق هستند و خرد و وحدت باید در میان پیروان ادیان الهی حاکم باشد.»

امام جمعه اراک افزود:« اسلام طرفدار صلح است و صلح و آرامش را در راستای کمال، عدالت، انسانیت، کرامت، آزادی و آزادگی انسان ها و بر اساس مبانی روش اسلامی مجاز و محق می داند.»

درادامه همایش مقالات برتر بصورت 6 سخنرانی و29پوستر ارائه شد.

ارائه دهندگان مقالات برتر عبارتند از دکترمحمودقیوم زاده،دکتر فرانک سیدی،مسعودخدیمی،حمیده حائری پور،ولی الله عباسی وآرزوی دلفان بیرانوند.

درمراسم اختتامیه به نفرات برتر  لوح سپاس وتندیس همایش وهدیه اهداشد.

دوشنبه 10 خرداد 1395  10:59

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 1 مهر 1396  8:12:38