برگزاری سمینار ms در واحد اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،سمینار MSبه همت معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی اراک و با حضور جمعی از استادان ، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با محورهای درمان و نوتوانی در بیماری MS ،بارداری و تغذیه در بیماری MS وتست های مرتبط در بیماری MS در تالار امیرکبیر واحد اراک برگزار شد.

دکترمرتضی قاسمی رییس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی اراک با بیان اهمیت برگزاری این سمینار گفت:«هدف اصلی برگزاری این سمینار آشنایی جامعه دانشگاهی با بیماری های خاص به خصوص بیماری MS می باشد.

رییس دانشکده علوم پزشکی اراک گفت:«در هفته سلامت با کمک دکتر نظام آبادی ریاست دانشگاه توانستیم در سه روز متوالی پایگاه های  غربالگری وزن ، قد وفشار خون در سطح دانشگاه ایجاد کنیم ، که با استقبال بی سابقه جامعه دانشگاهی مواجه شدیم.»

وی در ادامه افزود : «متاسفانه امروز آمار ابتلای زنان به بیماری MS بیش از گذشته افزایش یافته است و امیدواریم با اطلاع رسانی در جلوگیری و پیش گیری و باز توانی در خصوص این بیماری گامی مثبت برداریم . »

دکتر قاسمی در خصوص برنامه های استراتژیک دانشکده علوم پزشکی گفت : «در حوزه علوم پزشکی مقرر است تا با برگزاری همایش ها و سمینار و کارگاه های مختلف بتوانیم آموزش های لازم را به افراد بدهیم. »

وی گفت:«هدف بعدی ما برگزاری طرح غربالگری سرطان سینه در سطح دانشگاه به صورت رایگان خواهدبود.»

دکتر قاسمی با اشاره به شعار سازمان جهانی بهداشت گفت :« شعار سازمان جهانی بهداشت امسال در خصوص بیماری دیابت است وامیدواریم تا با اطلاع رسانی و آموزش های صحیح در این خصوص ، بتوانیم به این بیماران و خانواده هاکمک کنیم .»

دکتر فاطمه قنبری ، دکترساسان ساکی ، میترا خدادوستان ،طاهره بانوبرزویه وافسون طلایی از سخنران این سمینار بودند.

سه شنبه 28 ارديبهشت 1395  14:31

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 1 آذر 1396  16:18:1