برگزاری اولین اجلاس استانی نماز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در واحد اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی  واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اولین اجلاس استانی نماز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر اراک ،دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی،حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهادرهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان،بهروز بهرامسری رییس دبیرخانه هیات امنای استان مرکزی ،حجت الاسلام هادی ساجدی فر دبیر ستاد عالی اقامه نماز استان،رؤسا ودبیران اقامه نماز واحد ها و مراکز آموزشی استان مرکزی ،معاونین و مدیران واحد اراک در سالن جلسات حضرت امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

در ابتدای این اجلاس حجت الاسلام والمسلمین سلحشورنیا ضمن خیر مقدم به میهمانان و شرکت کنندگان،از تشکیل ستاد عالی اقامه نماز استان به عنوان امر مهم و ارزشمند یاد کردند و خواستار ادامه دار بودن این طرح و اهمیت توجه مسئولین به فرهنگ نماز در دانشگاه های آزاداسلامی شدند.

در ادامه دکتر علیرضا نظام آبادی ضمن خیر مقدم به میهمانان به ویژه حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک وتبریک اعیاد شعبانیه در خصوص آموزه های دینی ، اهمیت وجایگاه نماز و توجه هرچه بیشتر دانشگاهیان به اقامه نماز اول وقت وبه جماعت تأکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بابیان اینکه شورای فرهنگی  دانشگاه آزاداسلامی به مباحث فرهنگی و مذهبی توجه ویژه دارد،گفت: بر اساس تصمیم شورای فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی این واحد دانشگاهی سلسله مسابقه هایی با مضمون فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه های مختلف طراحی  و بر روی سایت معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشگاه قرارداده است و تا کنون پنج دوره از این مسابقه ها به صورت مجازی برگزار و جوایزی به افراد برتر اهدا شده است.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته توسط ستاد اقامه نمازدانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی افزود:« دانشگاه آزاداسلامی اراک در دوسال متوالی  موفق به کسب رتبه برتر وشایسته تقدیر ویژه دربین دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی استان مرکزی شده است.»

رییس واحد اراک با بیان اینکه شورای اقامه نماز بالاترین شورای سیاستگذاری مسائل فرهنگی ومذهبی دانشگاه آزاداسلامی استان می باشد،گفت:«شورای اقامه نماز در واحد اراک واستان باهمکاری دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان تشکیل می شود که هم واحدها را ارزیابی ورصد منظم می کند وهم مشکلات را تا حصول نتیجه پیگیری می کند.»

دکترنظام آبادی درپایان صحبت های خود به برگزاری همایش صلح وگفتگو در اندیشه های حضرت امام (ره) در 10خردادماه دردانشگاه آزاداسلامی اراک اشاره کرد واز علاقه مندان به حضرت امام خمینی (ره) دعوت کرد در این همایش شرکت کنند.

در ادامه جلسه آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی ضمن تبرک اعیاد شعبانیه وتشکر از حجت الاسلام سلحشورنیا ودکتر نظام ابادی ریاست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت:«توفیق بسیار ارزشمندی است که در جمع با صفا و نورانی استادان و همه خادمان علم و دین وخدمتگذاران عزیزمان در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی باشیم .»

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی استان با برگزاری اجلاس نماز و انجام فعالیت های اعتقادی و دینی در تربیت معنوی محور و ترویج فرهنگ نماز در بین نسل جوان پیش قدم بوده است»

آیت الله دری نجف آبادی اظهار کرد: «57 هزار دانشجو و حدود 50 درصد دانشجویان استان مرکزی در واحدهای تابعه دانشگاه آزاد اسلامی استان به تحصیل اشتغال دارند که اشاعه راهبردهای تربیت اسلامی و ترویج فرهنگ نماز در جامعه هدف آنان امری ضروریست.»

وی افزود: «دانشجویان و تربیت یافتگان مکتب انقلاب باید دردآشنای مردم و کشور اسلامی باشند تا بتوانند متناسب با مسائل در زمینه رشد و تعالی جمهوری اسلامی ایران حرکت کنند.»

امام جمعه اراک افزود:« دانشمندان ایرانی، دانشگاهیان و حوزه های علمیه در زمینه های مختلف علمی، اعتقادی و فناوری های نوگام های خوبی برداشته اند و برای رسیدن به خودکفایی نیاز است همدلی و عزم جدی تری صورت پذیرد.

وی گفت: حوزه و دانشگاه با اتحاد یکدیگر و ترویج فرهنگی نماز و مبانی اعتقادی در کنار علم آموزی و پژوهش، باید در برابر جریان های شوم وهابت، داعش و جریان های تکفیری و آل سعود ایستادگی کرده و توطئه های دشمنان را برای نفوذ و گسترش در بین جوانان و جامعه خنثی سازی کنند.»

وی ادامه داد:« به برکت انقلاب و جمهوری اسلامی ایران نماز جمعه در بیش از 850 نقطه از کشور پهناور ایران اسلامی برگزار می شود و سرمایه عظیم معنوی و سیاسی است.»

آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: «. نماز جمعه کلاس بزرگ اخلاق، معنویت، عبادت، وحدت و همدلی مسلمان است که هفته ای یک بار مومنان را با مسائل عبادی و سیاسی آشنا می کند »

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت:« جمهوری اسلامی ایران با تقدیم هزاران شهید و جانباز برای دفاع از اسلام و انقلاب اقتدار و عزتمندی اسلامی را کسب کرده و امروز وظیفه جوانان، دانشجویان و اهالی دانایی است که با حضور آگاهانه در سنگر علم و دانش های نو مسیر تعالی کشور را تضمین کنند.»

امام جمعه اراک بابیان اینکه کشور به برکت انقلاب اسلامی به دستاوردهای بزرگ نظامی و علمی دست یافته و در بسیاری از صنایع به قدرت های جهانی تبدیل شده است،گفت:« نیاز است همه با قدر شناسی از این نعمت ها از دستاوردهای انقلاب در برابر زیادی خواهی های دشمنان حراست کرد.»

وی گفت:«هدف اقامه نماز ارتباط با حضرت حق است  واساس عبودیت و بندگی است ،اساس ایاک نعبد و ایاک نستعین توحید در عبادت و توحید افعالی در استعانت است . »

در پایان این آیین با حضور نماینده ولی فقیه در استان مرکزی از فعالان و برترین‌های حوزه نماز در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به ترتیب واحد اراک به عنوان رتبه اول، واحد آشتیان به عنوان رتبه دوم، واحد ساوه به عنوان رتبه سوم و مرکز شازند به عنوان مرکز بر‌تر در امر اقامه نماز با اهدای لوح تجلیل شد.

يکشنبه 26 ارديبهشت 1395  14:32

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 28 آبان 1396  13:33:55