کسب مقام سوم تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

کسب مقام سوم تیم رباتیک RTL  دانشگاه آزاد اسلامی اراک در مسابقات IRANOPEN 2016

به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، یازدهمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران با حضور بیش از 300 تیم دانش آموزی و دانشجویی و حضور تیم هایی از کشورهای آمریکا ، آلمان ، هلند ، انگلیس ، چین ، کره جنوبی ، افغانستان ، کانادا و.... در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی اراک در لیگ مین یاب هوشمند سایز کوچک مقام سوم این دوره از مسابقات  را کسب کرد.

فرهود رضازاده سرپرست تیم گفت:« این لیگ نیازمند دو ربات بوده که یکی از آنها وظیفه پیدا کردن مین ها و عبور از کنار موانع و ارسال مختصات مین ها و موانع را به ربات دیگر دارد و ربات دوم وظیفه برداشتن مین و خارج کردن آن ها از زمین را با توجه به مختصات ارسال شده توسط ربات جستوجوگر دارد.»

در پایان فرهود رضازاده سرپرست تیم از زحمات دکتر علیرضا نظام آبادی به عنوان استاد راهنمای تیم و آقای مهندس عزیزسلطانی تشکر کرد.

اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاداسلامی اراک دراین دوره از مسابقات به شرح ذیل است ؛ فرهود رضا زاده ، پویا فرمهینی فراهانی ، رضا بهرامی و امین اسکندری

سه شنبه 7 ارديبهشت 1395  12:40

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 شهريور 1396  6:9:7