برگزاری اولین شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

اولین شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درسال 95 در واحد اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درسال95 با حضور دکتر علیرضا نظام‌آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، بهروز بهرامسری رییس دبیرخانه هیأت امنای استان، رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان، رؤسای شوراهای آموزشی، پژوهش و فناوری، اداری و مالی ،زنان فرهیخته و برنامه‌ریزی استان در سالن جلسات  حضرت امام خمینی(ع) واحد اراک برگزار شد.

دکتر علیرضا نظام‌آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن خیر مقدم به حاضران در جلسه و گرامی‌داشت ماه پربرکت رجب و قدردانی از تشریک مساعی واحدها و مراکز آموزشی استان، از خداوند متعال بهروزی و دست‌یابی به توفیقات روزافزون را برای آنان خواستار شد.

رییس شورای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود با تشریح کامل آماده‌سازی و ساخت سالن جلسات امام خمینی (ره) در واحد اراک گفت:« این سالن با توجه به معیارهای مهم صرفه‌جویی و استفاده بهینه از حامل‌های انرژی ساخته شده و قبل از احداث آن استعلام‌های گوناگونی در این خصوص اخذ گردیده است. نکته برجسته در ساخت این سالن، ساخت تجهیزات آن در واحد اراک با هزینه‌ای کمتر از نصف قیمت‌های پیشنهادی می‌باشد؛  به گونه‌ای که این سالن به عنوان یک سالن مناسب و در شأن دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی محسوب می‌گردد.»

دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به اهمیت و نقش شوراهای استانی اظهار کرد: شوراهای تخصصی استان نقش بسیار مهمی در حل مسائل و مشکلات داشته و هم‌چنین اتخاذ تصمیمات اصولی و سیاست‌های صحیح ازوظایف این شورا هاست و اعضای این شوراها می‌بایست با جدیت تمام و دقت بسیار به بررسی و پی‌گیری موضوعات مربوطه پرداخته و با استفاده از خرد جمعی بیشترین تأثیر را در رفع موانع موجود داشته باشند. در حال حاضر تیم بازرسی استان با اعضا و رویکرد جدید، به صورتی جدی و فعال از واحدها و مراکز دانشگاهی استان بازدید به عمل می‌آورد و اعضای شوراهای تخصصی موظفند مواردی را که تیم بازرسی استان اعلام می‌کند، پی‌گیری کرده و رفع آنها را در اولویت فعالیت‌ها و عملکرد خود قرار دهند تا مشکلات و نقاط ضعف احتمالی واحدها و مراکز دانشگاهی استان رفع گردیده وهرروزشاهد بهینه ترشدن وضعیت موجود در همه حوزه ها باشیم.

دکتر نظام‌‏آبادی ضمن تأکید بر سند چشم‌انداز برنامه ششم توسعه و بودجه سال 95 اظهار کرد:« تمامی واحدهای استان می‌بایست کلیه فعالیت‌های خود را اعم از؛ آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی، اداری و مالی و ... منطبق با این سند و بودجه سال 95 برنامه‌ریزی نمایند که البته نقش معاونت برنامه‌ریزی در ساماندهی، هدایت و تقویت این موضوع بسیار حائز اهمیت است.»

وی در ادامه با اشاره به آمار و ارقام مربوط به درآمد تعدادی از واحدهای استان در پی اقدامات انجام شده در زمینه طرح «ساها» گفت: «ضمن قدردانی از فعالیت واحدهایی که در این بخش به درآمدزایی رسیده و یا در آینده‌ای نزدیک به چنین امر مهمی دست می‌یابند، لازم است کلیه واحدها در راستای افزایش درآمدهای غیر شهریه‌ای تمامی توجه و همت خود را معطوف این موضوع نمایند. چراکه با نگاه به توانمندی‌های استان به عنوان یک قطب صنعتی، از واحدها انتظار می‌رود در موضوع «ساها» و دیگر طرح‌های این‌چنینی به توفیقات بیشتری دست یابند. در همین حیطه طرح «تولیدات گلخانه‌ای» نیز که از سوی سازمان محترم مرکزی اعلام و مورد تأکید قرار گرفته است، حائز اهمیت بوده و تمامی واحدها موظف هستند دستورالعمل این طرح را دقیق مطالعه کرده و براساس توانمندی‌های موجود، دستور کاری برای آن در واحد مربوطه تعیین و تدوین کنند.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد:« کمیته 4 نفره تعیین تکلیف پرونده‌ها و اسناد زمین‌ها و ساختمان‌های واحدها در هفته جاری تشکیل جلسه خواهد داد و واحدهایی که در این زمینه دارای موردی هستند، باید با آمادگی تمام واسناد مثبته ولازم در این جلسه شرکت کنند. »

دکتر نظام‌آبادی خطاب به رؤسای واحدها تأکیدکرد: «حضور فعال، مؤثر و مستمر رؤسا و هیأت رییسه واحدها، در تمام طول هفته در محل کار بسیار مهم و حیاتی است، چراکه تنها در چنین صورتی می‌توان مشکلات و مسائل احتمالی را در اسرع وقت و با کمترین هزینه رفع و از پیشامدهای احتمالی نیز جلوگیری کرد.»

وی با تأکید بر مطالعه و بررسی دقیق شرایط و موضوعات، بر امر مشورت در روند تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و لحاظ کردن پیشنهادهای منطقی همکاران را در واحدها و مراکز دانشگاهی استان از عوامل توفیق و بهبود روند فعالیت‌ها دانست.

ایشان در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد در سایه توجهات خداوند سبحان، رهنمودها و هدایت‌های ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و معاونان و مدیران ارشد سازمان بتوان گام‌های مؤثر و سازنده‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برداشت.

در ادامه دستور کار جلسه مطرح و سپس با بررسی‌های لازم تصمیماتی در مورد آن اخذ شد.

يکشنبه 5 ارديبهشت 1395  9:2

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 24 آذر 1396  3:5:50