واحد اراک برگزار می کند؛ همایش ملی صلح وگفتگو در اندیشه امام خمینی (ره)

به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، همایش ملی صلح وگفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) از سلسله همایش های صلح وسلام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در تاریخ 1395/3/10 درتالار فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار خواهد شد.

دکترعلیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ورییس همایش ملی صلح وگفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) درگفتگو با خبرنگار آنا گفت: «روند اجرایی همایش مذکور بدین شکل بود که ، پس از تصویب همایش در شورای سیاستگذاری سازمان محترم مرکزی وابلاغ به واحد اراک ،بلافاصله کمیته های علمی ، اجرایی  ودانشجویی، تبلیغات واطلاع رسانی ،مالی وپشتیبانی و تشکیل وپس از تعیین رؤسای کمیته ها ، شرح وظایف هر کدام مشخص واز روز 20اسفند ماه 94 بطور رسمی شروع به کار کردند.»

وی گفت:«اعضای کمیته علمی نیز متشکل از اعضای هیئت علمی واحدهای اراک ،خمین، نراق ، ساوه  وآشتیان و... می باشند که پس از تشکیل جلسات متعدد ی ،اهداف ومحورهای همایش را به شرح زیر مصوب گردید.سپس سایت مربوطه طراحی و پوستر همایش نیز به کل واحدها ومراکز آموزشی دانشگاه آزاداسلامی مراکز استان ها  ارسال گردید.»

دکتر نظام آبادی هدف از برگزاری این همایش را تبیین و واکاوی اندیشه های علمی وعملی امام خمینی (ره) در تعامل گفتمانی در عرصه جهانی ( مذاهب وادیان ، فرهنگ ها وملتها ، دولت ها ،سازمانها ونهادهای بین المللی) درسه بخش استادان ،کارکنان ودانشجویان عنوان کرد.

همچنین رییس همایش ملی صلح وگفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) 5 محوراصلی همایش را به شرح ذیل اعلام کرد؛ مفاهیم  ومبادی گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) ، زمینه ها ، شرایط  واقتضائات گفتگو  دراندیشه امام خمینی (ره) ،عرصه های گفتگو ( بین مذاهب وادیان ، فرهنگ ها وملتها ، دولت ها ،سازمانها ونهادهای بین المللی) دراندیشه امام خمینی (ره) ،راهبردها ، تاکتیک ها وابزارهای صلح وگفتگو دراندیشه وسیره عملی امام خمینی (ره) ( پیام به گورباچف ،پیام به روحانیت مسیحی ، پیام به حجاج  و...) وآسیب ها وموانع گفتگو در اندیشه امام خمینی(ره)

وی گفت: «علاقه مندان می توانند مقالات خود را تا مورخ 1395/2/15به آدرس اینترنتی :  SCA.IAU-ARAK.AC.IR ارسال نمایند.»

دوشنبه 24 اسفند 1394  11:55

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 24 آذر 1396  2:49:31