دیدار هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با خانواده شهید سعید غیاثی

دبیرهیات امنای استان مرکزی:شهدا با شجاعت و استقامت خود پایه های انقلاب را تثبیت و موجب عزت،افتخار ،عظمت ،استحکام و قدرتمند شدن ایران اسلامی شدند

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک،به مناسبت بزرگداشت روز شهدا دیدار با خانواده معظم شهید سعید غیاثی از شهدای گرامی دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی اراک با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناءورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ،اعضای هیأت رییسه واحد وحجت الاسلام و المسلمین علی اکبرهراتی مدیرستادشاهد وامورایثارگران در راستای منویات مقام معظم رهبری وتاکیدات ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی جناب دکتر میرزاده در تکریم خانواده های معظم شهداوایثارگران ضمن دیدار با خانواده معظم شهید سعید غیاثی ازشهدای هشت سال دفاع مقدس با آرمان های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

بنابراین گزارش در ابتدای دیدار حمید غیاثی برادرشهید ضمن تشکر وخیرمقدم به ریاست واعضای هیأت رییسه واحد اراک ازتوجه وتکریم دانشگاه آزاداسلامی به خانواده های شهدا قدردانی کرد و با بیان خاطرات دوران تحصیل شهیددر دانشگاه و دوران حضور وی در جبهه های حق علیه باطلل یادوخاطره این شهید والامقام راگرامی داشت.

برادر شهید بابیان اینکه شهدا هرگز فراموش نخواهند شد،گفت: «مردم شهید پرور ایران اسلامی همیشه قدردان خانواده معظم شهدا وایثارگران هستند.»

وی اظهارکرد:« دانشگاه آزاداسلامی انصافا در بحث ارتقاء سطح فرهنگی و علمی کشور نقش بزرگ و به سزایی داشته است .»

سپس دکتر علیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب اسلامی وشهدای هشت سال دفاع مقدس، سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را تسلیت گفت و از صبر و استقامت خانواده شهید غیاثی تشکر وقدردانی کرد.

دکتر نظام آبادی افزود: «شهدای هشت سال دفاع مقدس نماد ولایتمداری ملت مومن ایران اسلامی هستند و شهدا با لبیک گفتن به ندای امام راحل (ره)درجبهه های حق علیه باطل حضور پیدا کرده و با تمام وجود از کیان کشوردفاع کردند.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: «انقلاب اسلامی ایران متعلق به همه ایرانیان به ویژه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است و ما به خانواده معظم شهدا غبطه می خوریم چون شماکسانی را پرورش دادید ودرراه اسلام ودین تقدیم خدا نمودید که شاخص مسائل دینی ،اجتماعی وایثار هستند. »

دبیرهیأت امنای استان مرکزی اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم ادامه دهنده راه شهیدان والامقام  و قدردان خانواده های معظم شهدا وایثارگران باشیم که توانسته اند چنین افتخاراتی به جامعه اسلامی تقدیم کنند.

وی شهدا را مایه عزت و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: «شهدا با شجاعت و استقامت خود پایه های انقلاب را تثبیت و موجب عزت،افتخار ،عظمت ،استحکام و قدرتمند شدن ایران اسلامی شدند.»

دکترنظام آبادی آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی را مرهون مجاهدت شهدا و ایثارگران دانست و خاطر نشان کرد: بدون شک تعالی و پیشرفت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون رشادت و از خود گذشتگی جوانان برومند آن روزگار امکان پذیر نبوده و نیست چرا که داشته های امروز ما به برکت خون شهیدان است.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک  13 شهید گلگون کفن را به نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم کرده است گفت: «تمامی این شهدا از دانشجویان ممتاز و نخبه دانشگاه در رشته های مختلف بودند که آزادگی،جوانمردی و شهامت خود را با حضور در جبهه های حق علیه باطل به رخ دنیا کشیدند و نشان دادند که تحصیل علم و دانش حتی ذره ای نمی تواند به تکلیف شرعی آنان که همانا  لبیک گفتن به فرمان امام زمانشان است خدشه وارد کند.»

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر هراتی با بیان اینکه دانشگاه آزاداسلامی اراک سنت حسنه دیدار با خانواده معظم شهدا به ویژه خانواده ارجمند شهدای دانشجوی واحداراک را بصورت مستمر از افتخارات خود می داند،گفت:« دیدار با خانواده های معظم شهدا وبازماندگان محترم ایشان  از توفیقات الهی است.»

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیزضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) وگرامیداشت روز شهدا گفت:«عزم جدی ومستمرهیأت رییسه دانشگاه آزاداسلامی اراک  دردیدار با خانواده های معظم شهدا ستودنی است.»

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی بابیان اینکه شهدا وخانواده معظم شهدا وایثارگران چشم وچراغ کشور هستند،افزود:« شهدا می آیند تا ما راه را گم نکنیم و قطع به یقین،حرکت در راه شهدا و آرمان های آنان می تواند چراغ هدایت ما باشند.

لازم به ذکر است که شهید سعید غیاثی متولد12/8/1344فرزند مرحوم محمدهادی غیاثی دانشجوی رشته مکانیک دانشگاه آزاداسلامی اراک که در تاریخ 12/11/1365 درعملیات کربلای5 در منطقه عملیاتی شلمچه به فیض شهادت نایل آمد.

در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از سوی دکتر نظام آبادی از خانواده شهید سعیدغیاثی تجلیل شد.

شنبه 22 اسفند 1394  10:19

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 31 شهريور 1396  21:1:12