برگزاری آیین درختکاری در واحد اراک

غرس118 اصله نهال، به پاس ارج نهادن به مقام شامخ 118شهید جاویدالاثر استان مرکزی در فضای شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت روز درختکاری تعداد 118 اصله نهال، به پاس ارج نهادن به مقام شامخ 118شهید جاویدالاثر استان مرکزی با حضور اعضای هیأت رییسه ، ریاست، استادان ،کارکنان ودانشجویان دانشکده کشاورزی واحد اراک در فضای شهرک دانشگاهی امیرکبیر واحد اراک کاشته شد.

بنابراین گزارش حجت الاسلام والمسلین علی اکبرهراتی مدیر ستادشاهد وامورایثارگران واحد اراک در حاشیه برگزاری این آئین، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تسلیت ایام فاطمیه گفت: دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی واحد اراک از نظر پتانسیل های علمی وآموزشی یکی از دانشکده های شاخص در واحد اراک است که می تواند در بحث درآمدزایی کمک خوبی برای واحد اراک باشد و با توجه به روش های مدرن کشاورزی توانایی تولید انبوه محصولات گیاهان دارویی در آینده نزدیک را خواهد داشت .

وی گفت:«درآیات وروایات ائمه معصومین(ع)توجه خاص و ویژه ای به حفظ منابع طبیعی و درخت کاری شده است.»

هراتی بابیان سنت حسنه روز درختکاری درکشور اظهارکرد: پیامبراکرم(ص) در خصوص اهمیت درخت کاری فرموده اند؛ اگر نهالی در دست یکی از شماست ودر آستانه برپایی قیامت به اندازه کاشتن آن فرصت دارد آن را بکارد.

مدیرستادشاهد وامورایثارگران واحداراک درپایان گفت: باتوجه به آلودگی هوای شهرهای بزرگ صنعتی همه ما نسبت به حفظ محیط زیست و نگهداری ازدرختان وتوسعه فضای سبز مسئول هستیم.

تعداد 118 اصله نهال کاشته شده از گونه‌ها‌ی ایلان، زیتون تلخ، زرشک زینتی، عرعر، زبان گنجشک، کاج،صنوبر ، بید و پیروکانتا است.

سه شنبه 18 اسفند 1394  9:14

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 31 شهريور 1396  1:23:6