مراسم تجلیل از منتخبان بیست‌ویکمین دوره مسابقات قرآن کریم و خادمان قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

مراسم محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری برجسته بین المللی حمیدشاکرنژاد  وتجلیل از منتخبان بیست‌ویکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دربخش کتبی وشفاهی در واحد اراک برگزارشد.

به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، مراسم تجلیل از منتخبان بیست‌ویکمین دوره مسابقات قرآن وعترت به همت کانون دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، حجت الاسلام والمسلمین  ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی،دکتر شاهرخ حکمت معاون فرهنگی و اجتماعی واحد ، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر هراتی مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران ،معاونین ،مدیران و تعداد 150 نفر از استادان، دانشجویان و کارکنان منتخب در بخش شفاهی(حفظ و قرائت قرآن کریم) و کتبی(کتابخوانی) و همچنین خادمان و فعالان قرآنی در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این مراسم با اشاره به ضرورت انس با قرآن کریم گفت: به منظوررسیدن به سعادت دنیوی واخروی باید قرآن و دستورالعمل‌های آن در زندگی فردی و اجتماعی بشر  مدنظر قرار گیرد.

دکترنظام آبادی به بخش هایی از مقاله ی اخیر فوکویاما اندیشمند و نظریه پرداز ژاپنی ساکن آمریکا اشاره کرد و گفت : این نظریه پرداز غربی معتقد است خرده تمدن ها و فرهنگ های جزئی به دست فرهنگ غالب (اسلام)بلعیده می شود.

وی ادامه داد : فوکویاما معتقد است شیعه چون پرنده ای است که در افقی پرواز می کند که تیر های ما به آن افق نخواهد رسید و این پرنده دارای دو بال سرخ و سبز است.

رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک افزود : نظریه پرداز ژاپنی ساکن آمریکا «بال سرخ را شهادت طلبی شیعیان و بال سبز راخط  مهدویت و عدالت خواهی آنان دانسته است ».

فوکویاما اعتقاد دارد «شیعه به جز رهبران دینی خود هیچ حاکمی را قبول ندارد و با بال سبز خود منتظر ظهور است تا حکومت اصلی جهان به صاحبش سپرده شود.همچنین شیعه در هر زمان زورگویان را با یزید زمان مقایسه می کند و هر موقع لازم باشد،با بال سرخ خود اقدام می کند».

این نظریه پرداز می نویسد :این پرنده(شیعه)زرهی زیبا به نام ولایت فقیه جهت حفاظت از دو بال سبز و سرخ بر تن دارد.در بین تمام مذاهب جهان،شیعه تنها مذهبی است که نگاهش به ولایت فقیه است و ولایت پذیری شیعه آن را تهدید ناپذیر کرده است.

وی با بیان اینکه امروز شهداء از ما انتظار دارند که راه و خط‌مشی آنها را ادامه دهیم اضافه کرد: امام حسین(ع) نیز قیام کرد تا اسلام و قرآن زنده بماند بنابراین ما اگر بخواهیم به قرب الهی نزدیک شویم باید به قرآن واهل بیت (ع) تمسک جوییم .

نظام‌آبادی با بیان اینکه شهدا، فرهنگ عاشورا و ولایت‌فقیه مارا به انس با قرآن و تدبر در آن توصیه می‌کنند، گفت:«دانشگاه بهترین مکان ترویج فرهنگ شهادت و عاشورا است.»

وی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه موظف به ایجاد بسترهای لازم برای فعالیت‌های قرآنی هستنداظهارکرد: دانشجویان واستادان نیز موظف به بهره‌گیری مناسب از این بسترها هستند.

وی افزود: امید می رود با مشارکت و حرکت جدی بتوانیم جایگاه قرآنی دانشگاه را بیش از پیش ارتقاءدهیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی هم  با بیان اینکه قرآن کریم تنها کتاب آسمانی موجود در دست انسان‌ها ست، گفت: «این کتاب تنها مجرایی است که انسان با آن می‌تواند سخن خداوند را شنیده و کلام وحی را درک کند.»

حجت‌الاسلام ایوب سلحشورنیا  افزود: البته ما معجزات دیگری مانند چاه زمزم، آثار شق‌القمر پیامبر(ص) در کره ماه، شکاف خانه کعبه و... نیز داریم که هنوز زنده‌اند و آثار آنها در دست بشر باقی است، ولی بهترین معجزه‌ها معجزه قرآن کریم است.

وی با بیان اینکه قرآن کتابی فوق افکار بشر است یادآورشد:تاکنون هیچ کسی نتوانسته است همانند قرآن کتابی بیاورد، این کتاب برترین سند زنده حقانیت نبی مکرم اسلام(ص) است.

وی با بیان اینکه برای هیچ کدام از کتب آسمانی ادعای اعجاز نشده است اضافه کرد: البته مسیحیان، زرتشتیان، یهودیان و ... کتابشان را مقدس می‌دانند اما قائل نیستند که معجزه است درحالی که ما مسلمانان معتقدیم که قرآن معجزه است.

سلحشورنیا با بیان اینکه بیش از 400 معجزه از نبی مکرم اسلام(ص) در تاریخ ثبت شده اما مهمترین معجزه ایشان قرآن شریف است، اظهارکرد: معجزه‌ای که بیش از هزار و 400 سال از عمر آن می‌گذرد اما کسی تاکنون نتوانسته مانند آن را بیاورد و در صحنه مبارزه با آن موفق شود.

وی با بیان اینکه در صدر اسلام افراد برجسته‌ای از اعراب بارها اقدام کردند که آیات و سوره‌ای مانند قرآن بیاورند اما نتوانستند و قطعاً هم نخواهند توانست،گفت: امروزمی بینیم نتیجه تلاش کسانی که به مقابله با قرآن برخواستند جز اینکه خود را مضحکه خاص و عام کنند کار دیگری نکرده اند.

وی با اشاره به ضرورت تامل درآیات قرآن کریم افزود: همه ما باید در وهله اول با قرآن مأنوس شده و شب و روز آن را بخوانیم و در آیات آن تدبر و تأمل کنیم چراکه خواندن قرآن یک موضوع و تأمل در آیات آن موضوع دیگری است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به لزوم انس با قرآن تاکیدکردوگفت: قرآن از حقایقی خبرداده که علم امروز بشر توانایی فهم و درک آن را ندارد، این کتاب معجزه نقد خداوند در دستان ماست که باید قدر بدانیم.

درادامه این مراسم نورانی اجرای گروه تواشیح  طاها و قرائت قاری بین المللی قرآن کریم حمید شاکر نژاد،از دیگر برنامه های ویژه این مراسم بود.

در پایان مراسم از نفرات برگزیده بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت و دانشجویان فعال قرآنی با اهداء لوح تقدیر و کارت هدیه قدردانی شد.

دوشنبه 17 اسفند 1394  9:15

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 30 شهريور 1396  1:59:7