برگزاری کارگاه

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، کارگاه آموزشی کارگاه"معماری یا شهر؟" با همت گروه معماری دانشکده فنی و مهندسی و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سالن همایش دانشکده فنی و مهندسی برگزارشد.

بنابراین گزارش مهندس کوروش حاجی زاده معمار سال خاورمیانه در غالب ارائه پروژه های مختلف به شرح موضوعات مختلف از جمله : چگونگی پیوند معماری و شهر ، پروسه طراحی معماری و ارتباط میان معماری و سایر هنرها و ... پرداخت

وی احترام به شهرو توجه به زمینه و متن در مواجه یک معمار با هر پروژه معماری  را از نکات مهم و قابل تامل دانست چراکه از دیدگاه ایشان هر پروژه معماری در مقیاسی بزرگتر در رابطه ای تنگاتنگ با شهر قرار دارد و می بایست فراتر از نیازهای اولیه همان ساختمان در تعاملی مثبت با شهر، به ارتقاء کیفیت زندگی درشهر کمک کند.

استقبال جمع کثیری از دانشجویان و استادان معماری دانشگاه از ابتدا تا آخرین لحظه از نکات قابل توجه در برگزاری این کارگاه بود. بعد از ارائه پروژه ها توسط مهندس حاجی زاده ، در پنلی تخصصی با حضور دکتر خانمحمدی و مهندس حسینی به نقد و بررسی موضوعات ارائه شده پرداخته شد.

حاجی زاده پیرامون مسائل آموزشی ومعماری  به سئوالات دانشجویان در جلسه پاسخ داد.

درپایان کارگاه با اهدای لوح سپاس به مهندس کوروش حاجی زاده ازحضور و ارائه سخنرانی ایشان در دانشگاه آزاداسلامی اراک قدردانی شد.

دوشنبه 17 اسفند 1394  9:16

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 30 آبان 1396  1:13:42