برگزاری چهارمین جلسه شورای « دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، چهارمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر علیرضا نظام‌آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، بهروز بهرامسری رییس دبیرخانه هیأت امنای استان، رؤسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان ،رؤسای شوراهای آموزشی، پژوهش و فناوری، اداری و مالی و برنامه‌ریزی استان ، مدیر حراست استان و مدیرکل روابط عمومی استان با توجه به دستور کار جلسه به منظور بحث و بررسی در خصوص مهم‌ترین موضوعات آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهشی، اداری و مالی، ورزشی، عمرانی و ... در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.

دکتر علیرضا نظام‌آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در آغاز جلسه ضمن خیر مقدم به حاضران در جلسه و تبریک به مناسبت حضور یک‌پارچه و غرورآفرین مردم در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین  دوره انتخابات  مجلس شورای مجلس اسلامی و  این حماسه را برگ زرین دیگری از افتخارات میهن اسلامی دانست و تلاش مداوم و حضور آگاهانه را از عوامل پیروزی و پیشرفت کشور در زمینه‌های مختلف ذکرکرد و دوام وتوفیقات بیشتر جمهوری اسلامی ایران را از خداوند سبحان خواستار شد.

رییس شورای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز اظهار کرد: کلیه رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان می‌بایست با حضور فعال‌تر و بیشتر خود برنامه‌ریزی‌های لازم را برای آماده‌سازی دانشگاه جهت ایام نوروز انجام دهند و با کنترل و نظارت دقیق‌تر ، از بروز حوادث احتمالی جلوگیری کنند و ضمن اعمال ضوابط اعلام شده از سوی سازمان مرکزی و بخشنامه‌های مربوطه نسبت به پذیرش میهمانان نوروزی و ارائه خدمات مناسب و شایسته تر به آنها اقدام کنند و هم‌چنین بر اساس بخشنامه ابلاغ شده، استفاده از خودروهای واحدها در ایام تعطیلات نوروز خودداری شود.

دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به تشکیل کمیته 4 نفره بررسی وضعیت زمین‌ها و ساختمان‌های واحدهای دانشگاهی استان گفت:« کلیه واحدهای استان در اسرع وقت مستندات خود را برای جلسه آتی این کمیته تهیه و آماده کنند و اقدامات لازم را در این خصوص به عمل آورند. هم‌چنین کمیته بازرسی استان از کل واحد ها بازدید به عمل آورده و نتیجه بازرسی را به صورت کتبی به آنها اعلام کنند و در کوتاه‌ترین زمان، گزارشی از اقدامات انجام شده براساس بازدید کمیته بازرسی آماده و ارسال شود.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری کلاس‌های درس مقاطع تحصیلات تکمیلی با بالاترین کیفیت اظهارکرد: با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی تدریس دانشجویان دوره دکتری در مقاطع تحصیلات تکمیلی ممنوع است و کلیه رؤسای واحدهای استان بر این موضوع به دقت نظارت کنند تا در راستای افزایش تعداد دانشجویان این مقاطع، کیفیت آموزشی لازم نیز تحقق یابد.

دکتر نظام‌‏آبادی ضمن تشکر از زحمات رؤسای شوراهای چندگانه استان، تلاش مجدانه و توجه کافی به بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های ارسالی از سوی سازمان مرکزی را خواستار شد.

در ادامه با توجه به دستور جلسه رؤسای واحدها که براساس برنامه‌ریزی قبلی استان در هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در کمیسیون‌های مختلف حضور یافته بودند، گزارش کتبی خود را از موارد مطروحه در کمیسیون‌ها تحویل داده و هر یک به طور جداگانه اهم موضوعات و مصوبات جلسات این کمیسیون‌ها را به صورت شفاهی نیز تشریح کردند.

شایان ذکر است در پی مطرح شدن این موضوعات و بحث و تبادل نظر رؤسای واحدها، مقرر شد این موضوعات در استان جمع‌بندی، اولویت‌گذاری و مدون شود تا بدین وسیله اقدامات و پی‌گیری‌های لازم به طور سازمان‌یافته و هماهنگ بین واحدهای استان انجام شود و واحدها و مراکز آموزشی استان نیز با اطلاع از آنها، فعالیت‌ها و سیاست‌گذاری‌های بعدی خود را لحاظ کنند.

پنجشنبه 13 اسفند 1394  14:12

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 31 شهريور 1396  2:2:15