برگزاری آزمون ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک،ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌ آزاد اسلامی اراک در بخش کتبی همزمان با واحد ها ومراکزآموزشی استان با حضور مسئولان  واحد‌ها برگزار شد.

بنابراین گزارش کارکنان واحد‌ها در این مسابقات در رشته‌های شرحی بر نهج البلاغه، ترجمه فارسی قرآن کریم و حفظ و ترجمه ادعیه و زیارات با هم به رقابت پرداختند.

مریم قاسمی دبیر شورای قرآن و عترت استان  مرکزی تعداد کارکنان شرکت‌کننده در واحد‌های استان مرکزی را بیش از ۵۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: «در هررشته برگزیدگان علاوه بر گواهی ضمن خدمت، جوایز نقدی (کارت هدیه) دریافت می‌کنند.»

قاسمی هدف از برگزاری مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌ها را آشنایی هرچه بیشتر کارکنان با معارف اسلامی، اهل بیت (علیهم السلام) و قرآن کریم عنوان کرد.

وی گفت: «مرحله استانی شفاهی مسابقات، باحضور برگزیدگان سه بخش دانشجویان، استادان و کارکنان، در رشته‌های حفظ جزء سی جزء، حفظ سه جزء متوالی، حفظ ۵ جزء، حفظ۱۰ جزء، حفظ ۲۰جزء و حفظ کل، تحقیق، ترتیل در اردیبهشت ۹۵ به میزبانی واحد ساوه برگزار می‌شود.»

بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی مسابقات سراسری قرآن و عترت در۳ بخش پژوهشی و دینی و در۴رشته؛ نرم افزار علوم انسانی، نرم افزار موبایل، تحقیقات، وبلاگ نویسی قرآنی و پایان نامه قرآنی و آثار هنری در۲۰رشته؛ نمایشنامه نویسی، داستان نویسی، فیلم نامه نویسی، شعر، عکس، نقاشی، طراحی پوستر، انواع خط ثلث، شکسته، نستعلیق، پویا نمایی، نماهنگ، فیلم کوتاه و سیاه قلم،... آغاز به کار کرده است که تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۵ دانشجویان ، استادان و کارکنان مهلت دارند آثار خود را تحویل کانون قرآن و عترت واحد‌ها دهند و در اردیبهشت ماه سال آینده در دبیر خانه این جشنواره درشهر همدان داوری خواهد شد.

سه شنبه 4 اسفند 1394  8:42
منبع : روابط عمومی واطلاع رسانی