کسب مقام نخست تیم کاراته دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

کسب مقام اول تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برای اولین بار در دانشگاه های آزاد اسلامی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، مسابقات ورزشی کاراته دانشجویان برادر دانشگاه های آزاداسلامی کشور که با حضور 25تیم درغالب 150نفر ورزشکار از دانشگاه آزاداسلامی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد نجف آباد برگزارشد.

بنابراین گزارش تیم کاراته دانشجویی برادران دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با اقتدار برای اولین بار توانست مقام اول این دوره از مسابقات را کسب نماید . وتیم های دانشگاه آزاداسلامی استان های مازندران وکرمانشاه به ترتیب مقام های دوم وسوم را از آن خود کردند.

اعضای تیم کاراته دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به مربیگری نصرت الله کریمی و به سرپرستی مهدی شریفیان با بازی رضا روشن، صالح اباذری، میلاد دلیخون، یونس نوروزی، محمدرضا رفیعی و بهزاد بهرامی در این مسابقات حضور داشتند.

دوشنبه 3 اسفند 1394  10:53
منبع : روابط عمومی واطلاع رسانی