ثبت نام با آزمون و بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اراک آغاز شد

به نقل اداره کل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، ثبت نام با آزمون و بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اراک از روز سه شنبه سی ویکم مردادماه آغاز شده است.

دکتر نظام آبادی رییس واحد اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: ثبت نام داوطلبان مقطع کارشناسی پیوسته با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شده است و داوطلبان می بایست به سایت www.azmoon.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام کنند.

رییس واحد اراک در خصوص نحوه انتخاب رشته‌ داوطلبان با آزمون گفت: انتخاب داوطلبان شامل 20 رشته محل است که در کارنامه داوطلبان آزمون سراسری سال 94، کد پیگیری برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد وجود دارد، که داوطلبان با وارد کردن آن کد در سایت  ( www.azmoon.org) مرکز آزمون این دانشگاه ، می‌توانند انتخاب رشته کنند و مهلت ثبت نام تا مورخ 15شهریورماه95 می باشد.

وی درخصوص تعداد رشته های انتخابی مقطع کارشناسی پیوسته داوطلبان بدون آزمون، گفت: این دسته از متقاضیان نیز می توانند پس از تهیه کارت اعتباری، صرفه نظر از اینکه در چه گروه آزمایشی دیپلم ( چهار ساله نظام قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید آموزش متوسطه) اخذ نموده اند ، می‌توانند انتخاب رشته وسیعی را در هر زیر مجموعه‌ای که می‌خواهند داشته باشند و هر داوطلب می تواند در 20 رشته محل مورد علاقه خود در سایت مرکز آزمون ثبت نام کند.

دکترنظام آبادی خاطرنشان کرد: برای ثبت نام داوطلبان هیچ محدودیتی به لحاظ مدرک( دیپلم  چهار ساله نظام قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید آموزش متوسطه ) آنها وجود ندارد. لذا هر داوطلب می تواند در هر یک از مجموعه های آموزشی براساس علاقه خود انتخاب رشته و ثبت نام کند.

وی تأکید کرد: ثبت نام اینترنتی پس از قطعی شدن امکان اصلاح ندارد لذا باید داوطلبان نسبت به انتخاب رشته/محل خود دقت لازم را داشته باشند ،اما اگر داوطلبی بخواهد رشته/محل خود را تغییر دهد می تواند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام خود در رشته و محل جدید اقدام کند.

دکترنظام آبادی درخصوص زمان مراجعه ثبت نام شدگان گفت: ثبت نام شدگان اینترنتی می بایست منتظر اطلاعیه های مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برای تاریخ مراجعه به واحدهای دانشگاهی برای تشکیل پرونده خود باشند.

وی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در 85 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و نا پیوسته بدون آزمون از سال تحصیلی آینده دانشجو می پذیرد.و براساس بخشنامه شماره36121/10مورخ27مردادماه95 و مصوبه کمیسیون دائمی هیأت امنای استان مرکزی در اکثر رشته ها از10تا50 درصد کاهش شهریه برای دانشجویان ورودی سال95 لحاظ شده است.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: داوطـلـبان مـی‌تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال یـا ابهـامـی بـه سـایت  www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com  مراجعه کنند و در قسمت پرسش و پاسخ سؤال خود را مطرح کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.

دوشنبه 8 شهريور 1395  17:7

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 31 شهريور 1396  21:3:58