دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی درپیامی به مناسبت17مردادماه روزخبرنگار را به کلیه فعالان عرصه خبر ورسانه تبریک گفت.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، در پیام دکترنظام آبادی به مناسبت روز خبرنگار آمده است:

به نام خداوند لوح و قلم

با نکوداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی خبرنگار متعهد، هفدهم مرداد روز بزرگداشت مقام خبرنگار را به همه سفیران روشنگری و حقیقت‌طلبی در عرصه خطیر اطلاع‌رسانی و رسانه تبریک و شادباش عرض می‌نمایم.

آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی مناسب زیربنای یک جامعه آگاه است و خبرنگاران با پویایی، بالندگی، سرزندگی و نشاط، آگاهی و افزایش دانش اجتماعی را در عرصه علم و فرهنگ به بطن جامعه تزریق می‌کنند که نتیجه آن برقراری یک رابطه صحیح بین مطالبات مردمی و انجام درست وظیفه از سوی مسئولان است که محصول آن بهبود شرایط فرهنگی و ارتقاء سطح آگاهی جامعه است.

بی تردید واژه"خبرنگار" یادآورزحمات خالصانه افرادی است که درراه اعتلای بشریت از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند و از هیچ خطری نمی هراسند. اینجانب روز خبرنگار ، روز حق گویی و حق جویی و روز پاسداشت قلم را به همه روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم و مجاهدان عرصه اطلاع رسانی کشور ،خصوصا خبرنگاران پر تلاش استان مرکزی درحوزه دانشگاه تبریک گفته و برای مجاهدان بی ادعای این عرصه، آرزوی سلامتی، سرافرازی ، تداوم فعالیت و توفیق روزافزون دارم.

يکشنبه 17 مرداد 1395  14:17

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 30 آبان 1396  1:10:24